Varför anställa när du enkelt kan hyra kompetensen när du väl behöver den?

Vi har ett stort stall av yrkeschaufförer med all nödvändig behörighet och YKB. Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss och berättar mer.Christian Bilde, Glimåkra Åkeri

JobbArenan arbetar personligt och grundligt med intervjuer och deras sammanställningar är ärliga och raka. De ger feedback till sina anställda och mig som kund. Det känns tryggt och bra att samarbeta med ett mindre företag som engagerar sig.

Daniel Kjellsson, KLT

Jag känner mig trygg när jag hyr kompetens via JobbArenan. De har bra rekryteringsprocesser och är duktiga på att skapa personliga relationer, både till mig som kund och till deras anställda. Det märks i arbetet de utför. Efter varje uppdrag gör JobbArenan en uppföljning för att säkerställa att jag är nöjd. Det känns mycket professionellt och deras engagemang gör att jag återkommer som kund.

JobbArenan hjälper dig med kompetensförsörjning när du är i behov av specialister eller vid bemanning och rekrytering. Vi kan också hjälpa dig med förhandlingar, konflikthantering, coachning av chefer och medarbetare, rehabilitering, arbetsrätt och lönesättning. JobbArenan gör din vardag enklare och mer lönsam, helt enkelt.