Våra tjänster

Våra tjänster

Vi på JobbArenan har flera års erfarenheter av HR-arbete inom alla möjliga typer av branscher. Vi är framförallt starka vad gäller transport och industri där vi har ett brett utbud och stall vad gäller kandidater. Utöver bemanning och rekrytering så hjälper vi även till med andra frågor och utmaningar inom HR såsom exempelvis konflikthantering, coachning. Vill du veta mer ingående om vad vi erbjuder inom varje område? Klicka på det område du vill veta mer om.

Bemanning & Personaluthyrning

Vi satsar mycket på vår roll som arbetsgivare. Vi har en nära kontakt med alla våra anställda allt för att kunna erbjuda våra medarbetare de mest passande uppdragen och kunna erbjuda våra kunder de lämpligaste medarbetarna. Detta innebär att våra kunder har rätt man på rätt plats vid rätt tid.

Rekrytering

Behöver ditt företag rekrytera har vi en stor databas med kandidater som är på jakt efter fast anställning hos våra uppdragsgivare. Vi erbjuder alltid att – hyra först och anställa sen. Vilket ger en ökad trygghet för bägge parter samtidigt som rekryteringsprocessen kan gå mycket snabbare. Rätt man på rätt plats alltså!

HR-partner

Som HR-partner kan vi frigöra tid för den person som idag har hand om personalfrågor hos er. Vi kan bl a erbjuda:
– Stöd vid utvecklingssamtal och uppföljning samt lönesättning, arbetsmiljö, konflikthantering.
– Coachning av chefer och medarbetare och konflikthantering. Hantering kring frågor som rehabilitering.

Second opinion

I tjänsten second opinion, så har ni kandidaten men vill att vi ska genomföra en intervju för att se om vi tror att personen kan tänkas passa till tjänsten. Kan tillämpas vid befordran, egna kandidater som sökt hos er själv.

Thomas Person Profil Analys (PPA)

Kunskap om sitt eget beteende och om varandra är det första steget mot bra kommunikation och gott samarbete. Genom PPA så får du reda på vilka som är dina framträdande styrkor? Vad som motiverar/demotiverar dig i arbetet? Vad gör vi för att kunna acceptera våra olikheter på ett positivt sätt? Vilken är min kommunikationsstil?