Sök personal

Sök personal

JobbArenan är ett bemanningsföretag inom personaluthyrning och rekrytering. Vi hjälper dig som företagare att hitta rätt kompetens på rätt plats vid rätt tid. Vilket ger ditt företag en stark konkurrenskraft när det väl gäller.

Personaluthyrning

Vi satsar mycket på vår roll som arbetsgivare. Vi har en nära kontakt med alla våra anställda allt för att kunna erbjuda våra medarbetare de mest passande uppdragen och kunna erbjuda våra kunder de lämpligaste medarbetarna. Detta innebär att våra kunder har rätt man på rätt plats vid rätt tid.

Rekrytering

Behöver ditt företag rekrytera har vi en stor databas med kandidater som är på jakt efter fast anställning hos våra uppdragsgivare. Vi erbjuder alltid att – hyra först och anställa sen. Vilket ger en ökad trygghet för bägge parter samtidigt som rekryteringsprocessen kan gå mycket snabbare. Rätt man på rätt plats alltså!

Management

Behöver ditt företag tillfällig ledningskompetens? Då behöver du kanske tillsätta tjänsten ”chef att hyra”. Vi kan erbjuda dig att konsultera en Managementkonsult. Denna konsult föreslår insatser för företaget men fattar inte operativa beslut i verksamheten. Något som kan vara mycket effektivt när det är dags att det ska ske förändringar i ditt företag.

Jobbcoachning

Jobbcoachning är till för dig som är i behov av ett personligt stöd för att bli framgångrik i ditt arbetssökande. Vill du veta mer om hur om en jobbcoach kan hjälpa dig, hör av dig till oss.

Uppsökning

Vi arbetar alltid för den perfekta matchningen – att förena de bästa förmågorna med de bästa företagen genom engagemang, kvalitet och utveckling.